افراد مبتلا به آبله میمونی چگونه بهبود می یابند؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

افراد مبتلا به آبله میمونی چگونه بهبود می یابند؟

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: افرادی که جزء گروه های پرخطر محسوب می شوند یا گرفتار نوع شدید بیماری هستند؛ از برخی داروها تاثیر مثبتی گرفته اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  بهزاد امیری مطرح کرد: بیماری آبله میمون درمان اختصاصی ندارد؛ اما جهت مصرف بیماران داروهایی در دنیا موجود هستند که توسط سازمان جهانی بهداشت برای مواقع طغیان بیماری آبله میمون توصیه شده اند.

 

به گفته وی به طور کلی در افرادی که هیچ گونه ریز فاکتور نداشته و جزء گروه های پر خطر نیستند، بیماری آبله میمون بین دو تا چهار هفته خود به خود بهبود پیدا کرده و نیاری به درمان های علامتی ندارند.


او افزود: با توجه به الگوی شیوع و راه انتقال، این بیماری متفاوت با کرونا است و سرایت پذیری کووید ۱۹ را ندارد. سازمان جهانی بهداشت ریسک ابتلا به بیماری آبله میمون را متوسط اعلام کرده است. بررسی ها نشان می دهند که این بیماری سبب ایجاد پاندمی مانند کرونا نخواهد شد.

 

او ادامه داد: برای افرادی که جزء گروه های پرخطر محسوب می شوند یا گرفتار نوع شدید بیماری هستند، از برخی داروها که اثرات مثبتی دارند برای درمان بیماری آبله میمون استفاده می شود؛ اما به طور کلی درمان اختصاصی وجود ندارد.

 

او گفت: دستورالعمل های بهداشتی باید در خصوص جلوگیری از ابتلا به بیماری آبله میمون رعایت شود. این بیماری قبلا در کشورهای آفریقای مرکزی و غربی وجود داشت و در تماس فرد با انسان یا حیوان بروز پیدا می کرد. به نظر می رسد این ویروس قدرت انتقال بیشتری به انسان پیدا کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر